Anyabarát munkaközvetítés

A Jól-Lét Alapítvány 2002-ben Magyarországon elsőként létrehozta anyabarát munkaközvetítő és tanácsadó irodáját.

Az alapítók a családi és a munkahelyi kötelezettségek harmonikusabb összeegyeztetését támogató rugalmas, illetve részmunkaidős foglalkoztatás elterjesztését tűzték ki célul. A hozzánk forduló gyermeket vállaló nőket a terhességtől a sikeres újrakezdésig segítjük szolgáltatásainkkal.

Munkaközvetítői tevékenységünk során olyan munkáltatókat kutatunk fel, akik hosszú távon elkötelezett, hatékony és motivált munkatársakat szeretnének foglalkoztatni, nyitottak az újszerű megoldások: a rugalmas, rész- vagy osztott munkaidős, illetve távmunkában (is) ellátható munkavégzési formák iránt.

Célunk a családi életük és szakmai pályafutásuk harmonikus összeegyeztetésére, illetve a saját jogú egzisztencia kialakítására törekvő édesanyák és az élenjáró munkáltatók igényeinek magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával történő összeegyeztetése volt.

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!