Vállalkozó Nők Világnapja – 2018. November 19. Millenáris

 
Magyarország idén először csatlakozik a Vállalkozó Nők Világnapja kampányához. Célunk egy olyan nőbarát vállalkozói ökoszisztéma létrehozása, melyben a szereplők törekszenek a nemek közti gazdasági egyenlőtlenségek felszámolására, a nők arányos és méltó szerepvállalásának és befolyásának erősítésére a társadalmi jóllét előmozdítása érdekében. 
 
A nők vállalkozási tevékenysége szorosan összefügg a társadalmak jóllétével, hiszen erőforrásaik jelentős részét a jövő nemzedék életkörülményeinek javítására fordítják, és ezáltal is hozzájárulnak a szegénység felszámolásához. 
 
A világ 144 országában megvalósuló kampány üzenete, hogy a nők vállalkozási tevékenysége, a vállalkozó nők társadalmi felelősségvállalása hozzájárul a legfontosabb globális vagy helyi problémák megoldásához. Olyan nőket és férfiakat szólít meg, akik támogatják a női vállalkozásokat, a nők által felvállalt, illetve a nőket érintő ügyeket.
 
A Vállalkozó Nők Világnapja a nők vállalkozási tevékenységének jelentőségére hívja fel a figyelmet.
 
Tervezett program:
15.00-17.00
Az ökoszisztéma és vállalkozó nők helyzetének értékelése, a kulcsszereplők rendhagyó bemutatkozása 
17.00-19.00
Közös gondolkodás az ökoszisztéma fejlesztésének lehetőségeiről -Worldcafe
 
Az esemény főszervezője: Kevehazi Kata
 
 
 
 
Folyamatosan tesszük közzé híreinket az eseménnyel kapcsolatban Facebook oldalunkon! 
 
Örömmel várjuk társszervezők jelentkezését, hogy a világkampányhoz csatlakozva együtt erősíthessük, ünnepelhessük, támogathassuk a női vállalkozókat.
 

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!