Vállalkozó Nők Világnapja – beharangozó

Vállalkozó Nők Világnapja (Women’s Entrepreneurship Day) 2021

A Vállalkozó Nők Világnapja az ENSZ égisze alatt, 144 országban szervezett globális kampány magyarországi eseménye, melyet 4. alkalommal 2021 novemberében szervezünk meg ismét.

A COVID időszakában éppúgy megmutatkozott a női vezetők példamutató hozzájárulása az országok és helyi közösségek működőképességének fenntartásában és a nők által vezetett vállalkozások teljesítőképességében, mint a javarészt nők által biztosított gondoskodás nélkülözhetetlensége. Ezért idei iránymutató programunk témája az ÚJRAKAPCSOLÓDÁS, ÚJRATÖLTÉS, ÚJRAKEZDÉS és ezek ÚJ ESZKÖZTÁRA. A kétnapos, előadásokra, workshop-okra épülő esemény célja annak bemutatása, hogy mennyi minden történt a női vállalkozókkal és általuk a bezártságban, illetve, hogy milyen felismerések, új módszerek és megoldások születtek életminőségünk fenntartása, javítása érdekében.

Tekintsd meg a 2020-as, 3 napos online esemény videóit:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLqBm4l5cc12Bu5-ztumHaHlxHzntCkiaE

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!