Jól-Lét Alapítvány – munkaközvetítés ajánlat

Jól-Lét Alapítvány – munkaközvetítés ajánlat

Hogyan segítünk Önnek a megfelelő munkatárs megtalálásában?

Munkaközvetítőként célunk magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, azaz az Ön igényeinek leginkább megfelelő jelöltek kiválasztása. Esélyegyenlőségi tanácsadást, eligazodást a munkáltatók által igénybe vehető bér- és járuléktámogatások útvesztőjében, távmunkakörök kialakításának tervezését, felkészített és referencialevéllel ellátott munkatársakat kínálunk Önöknek családbarát munkakörökre.

A Jól-Lét Alapítvány munkaközvetítési szolgáltatása egyszeri regisztrációs díj ellenében vehető igénybe, amely 2016. január 1-től vállalatoknak 50.000 Ft. A szerződéskötéstől számított egy éven keresztül küldheti pozícióit, melyeket megjelentetünk honlapunkon, kiküldünk adatbázisunkba és  közösségi felületeinkre.

Milyen a családbarát munkakör?

A fejlett világ számos munkáltatója felismerte, hogy a családbarát humánpolitikai megoldások kialakítása, a rugalmas/alternatív (rész- vagy osztott munkaidős foglalkoztatás), illetve az akár otthonról is ellátható (távmunka), az egyes családsegítő szolgáltatások fenntartása nagyban elősegíti a minőségi munkaerő megtartását, hatékonyságának növelését. Arra törekszünk, hogy e rugalmas/alternatív foglalkoztatási formák a gyakorlatban ne növeljék a munkavállalók kiszolgáltatottságát, hiszen ezek belátható gazdasági előnyökkel is járnak a munkáltatók számára: a távmunka pl. irodai rezsi megtakarítást, a részmunkaidős alkalmazás jobb munkaidő-kihasználtságot, az osztott munkaidős foglalkoztatás könnyebb helyettesítést eredményez.

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban

A legkülönfélébb háttérrel rendelkező, GYES-ről, GYED-ről visszatérő anyák és apák(!) szerepelnek, akik határozott elképzelésekkel rendelkeznek a lakóhelytől való távolságot, az általuk vállalható munkakört tekintve. Jelöltjeinket igény szerint előszűrjük, csoportos és egyéni módszertannal interjúztatjuk. Szakemberünk íráselemzésen alapuló kiválasztási profilt készít, ezzel is segítve a kiválazstási döntést. A kiválasztott munkatárs munkában töltött első hónapjait figyelemmel kísérjük, s az esetlegesen felmerülő problémák kiküszöböléséhez segítséget nyújtunk.

 Tudja, hogy költséget takaríthat meg?

Amennyiben GYES-ről GYED-ről visszatérő szülőt alkalmaz, célzott szociális hozzájárulási adókedvezményben részesül. Részletes információkat szakértőnktől itt olvashat.

A Jól-Lét Alapítvány munkaközvetítési szolgáltatása egyszeri regisztrációs díj ellenében vehető igénybe, amely vállalatoknak 50.000 Ft, a szerződéskötéstől számított egy éven keresztül küldheti pozícióit, melyeket megjelentetünk honlapunkon, kiküldünk adatbázisunkba és  közösségi felületeinkre.

A megrendeléshez szükséges dokumentumok – letölthető:

Munkaközvetítés regisztacios szerzodesminta2015

Pozícióleírás2015

Előszűrési és kiválasztási szolgáltatásainkról érdeklődjön tanácsadóinknál: info@jol-let.com, telefon: 06 1 319 0331 vagy 06 20 973 2803.

Köszönjük, hogy családbarát munkáltatóként hozzájárul a társadalmi fenntarthatósághoz!

Referencia munkáltatók, ahol álláskeresőink elhelyezkedtek:

  • Provita Zrt.
  • Fundamenta – Lakáskassza Zrt.
  • Opten Kft.
  • Prohuman Kft.
  • DM-Drogeriemarkt Kft.
  • Telenor Magyarország Zrt.
  • Telesales Kft.
  • SANE Produkciós Bt.
  • Szülőfórum Egyesület

 

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!