Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Nőjön a cégem felhívás 2017

Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogy lehetne belőle vállalkozás?

Esetleg partnerekre, befektetőkre lenne szükséged a megvalósításhoz?

Megtanulnád, hogy készül egy jó üzleti terv, érdekel a vállalkozásokat támogató hatékony digitális marketing, vagy az, hogy add elő az ötleted 2 percben egy érdeklődőnek, lehetséges kliensnek vagy befektetőnek?

Ebben az esetben a vállalkozónőket támogató program sorozatunk neked szól.

Első lépésként gyere el 2017. november 27-én a Nőjön a cégem meetupunkra az és találkozz olyan vállalkozónőkkel, akik már valóra váltották az álmaikat, és értéket teremtenek a bevételszerzés mellett!

Hallgasd meg, ők hogyan léptek túl a nehézségeken!

 Nőjön a vállalkozásom

 

Program:

14.40-15.25  Ugrásra készen – angyalbefektetés előtt

Vajda Judith (Patent Design), Táncsics Judit (Plukkido.hu), Illés Gabriella (Tulipántündér Produkció)

 

15.25-16.15 Kezdő és női elakadások

Molnár Fruzsina (Wandering Cafe), Cserta Alexandra (Kívül Belül Boldogság), Babanics Írisz (IKE), Haba Anikó (Versike.hu)


16.15-16.30 Szünet

 

16.30-17.15  Az üzleti angyal, mint a banki finanszírozás, kockázati tőke, magánbefektetés, a családi és baráti segítség alternatívája

Dr. Arató-Nagy Ágnes, Apró Anna, Könye Zsolt

 

17.15 Felkészülés a befektető fogadására

 

Jelentkezés:
http://www.magyarvallalkozonok.hu/nyilt-napok/

 

Előadók:

 

Vajda Judith – a Patent Design tulajdonosa

 

 

20 év marketing kommunikácós és médiaszakemberi tevékenységet követően, mint minden nő esetében a család alapítással egy korszak lezárult. A maga optimizmusával erre nem úgy tekintett mint egy olyan változásra, amikor az ember nem tudja mit kezdjen magával, hanem lehetőségként. Szinte egyenes út vezetett a kamaszkori álmok kimondásához, reális már üzleti szemmel való végiggondolásához. Így míg tanácsadóskodott egy darabig, közben elindult az álom megvalósítása felé. 2012-ben létrejött a Patent Design. Először teljesen öncélúan, majd nagyon hamar kiderült, hogy ez nem csak neki fontos, hanem egy olyan piaci rést talált, ahol egyedülállóként alkothat.

A Patent Design az első magyar egyedi tervezésű plus size ruha márka, mely minimalista stílusával, letisztulságával és minőségi anyagaival kihozza az egyéniséget és kényelmet, magabiztosságot ad viselőinek. Micro vállalkozás és furcsa módon szeretnének is azok maradni. A Patent Design nem csak egy ruha, hanem a Nő, a siker és a lélekápolás ötvözete.

 

Illés Gabriella – Producer

 

 

Először a Magyar Közszolgálati Televízió Riporter kerestetik! című tehetségkutató műsorában tűnt fel a képernyőn, nem sokkal később már szerkesztőként, majd felelős szerkesztőként, főszerkesztőként, végül rendezőként dolgozott az egyik legnagyobb kereskedelmi csatornánál. Producerként 2008-ban mutatkozott be Uri Geller oldalán. Nevéhez olyan nagy magyarországi élő showműsorok köthetők, mint a Megasztár vagy A Nagy Duett. Munkájával – nemzetközi formátumok hazai megvalósításáért és saját fejlesztésű műsorok létrehozójaként –, minden magyar szakmai- és közönségdíjat megnyert. A Pro7Sat1 megbízásából 2012-ben kialakította és ezzel útjára indította a TV2 csoport kábeltelevízióit, emellett a helyi gyártású műsorok kreatív vezetője is volt, hat éven át a TV2 Akadémiáját irányította. Legutóbbi televíziós munkája a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató formátumfejlesztése volt. 2013 óta a TulipánTündér Produkció tulajdonosa és producere, A Játékkészítő pop-show-musical ötletgazdája. Nagysikerű licensz és saját fejlesztésű kiállítások (Gateway to Space – Űrkiállítás, Living Dinosaurs, The Champion) magyarországi megálmodója.

 

Táncsics Judit – a Plukkido.hu egyik tulajdonosa

“Amikor megszületett a második gyerekem, illetve Orsi barátnőm ikrei, mindketten eléggé mélyen voltunk. Akkoriban sokat beszélgettünk erről, mint problémáról, illetve arról, hogyan lehetne ezt megoldani. Kidolgoztunk magunknak egy konstrukciót, amiről azt gondoltuk, másoknak is jó lehet. Aztán adódott a kérdés: értékes-e ez az ötlet annyira, hogy ráépítsünk egy vállalkozást?….Nagyon sok terméket adtunk el az első néhány hónapban, de aztán visszaesett a lendület. El kellett gondolkodnunk azon, hogy önmagában a vállalkozás és az ötlet nem elég, hiába van meg a termékünk.”

 

Cserta Szandra – a Kívül Belül Boldogság alapítója

Otthonszervezési tanácsadó, a Kívül Belül Boldogság alapítója. Segít felismerni és elengedni a körülöttünk levő felesleges tárgyakat, és rendszerezni azokat, melyek hozzáadott értéket képviselnek számunkra. A cél egy stresszmentes otthont kialakítása, ahol olyan tárgyak vesznek körül minket, melyek boldogságot okoznak.

 

Molnár Fruzsina – Wandering Cafe – Tekergő Teve

“A világ elembertelenedett. Úgy gondolom, ha megpróbálunk egy kicsit is segíteni egymáson, akkor talán még sikerül megőrizni a morzsáit. Ez a projekt is egy segítő kéz, de persze nekünk is szükségünk van segítségre ahhoz, hogy mindez létrejöhessen.”

A vállalkozásról:
“Szabadúszó szövegíró vagyok. Még csak pár hónapja barátkozom a vállalkozói léttel. Számomra megadta azt a szabadságot, amit a beosztott létből mindig is hiányoltam. Ugyanakkor keményen meg kell dolgozni minden egyes percéért.”

“A vállalkozás számomra a szabadságot jelenti. Azt, hogy én osztom be az időmet és én választom ki azokat a projekteket, amin dolgozni szeretnék. Közel ideális állapot, amit egyre több ember érez a magáénak. Csak ajánlani tudom. Persze kell hozzá egy jó adag bátorság, kitartás, türelem, és az sem árt,ha jól bánsz az emberekkel, de még így is fenekestül megéri.”

Dr. Arató-Nagy Ágnes

Családi vállalkozó (férjével közös ügyvédi iroda), üzleti angyal, sorozatvállalkozó – a vállalkozói lét minden örömével és küzdelmével együtt. A jó vállalkozó szerinte kitartó, egy, vagy több területen rendkívül elmélyült speciális, a többiekhez képest jóval nagyobb tudással bír. Ugyanakkor érzékeny, magas erkölcsi normák szerint él, élethosszig tanulni képes, jövő-orientált, felelősségteljes, önmagával szemben pedig maximalista. Ugyanezeket keresi a befektetési döntései során is. Minden szakmában törekedni kell a tökéletességre és az egyensúlyra, és ezért mindent meg kell tenni, ami csak rajtunk múlik mindenhol, ahol a legparányibb lehetőség adódik. Ezzel tudjuk alakítani mikrokörnyezetünket saját erkölcsi normáinkhoz, szerencsés esetben esetleg pedig még tágabb környezetünkre is hatással lehetünk.

Jelentkezés:
http://www.magyarvallalkozonok.hu/nyilt-napok/