Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Pályázat munkáltatóknak női munkavállalók és anyasági ellátásról visszatérők támogatására

Gazdasági vállalkozások számára új, munkahelyteremtő és a nők, GYES/GYED-ről visszatérők integrációját segítő pályázat került társadalmi egyeztetésre, melynek kiírása 2012. márciusában várható Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – női munkavállalók és GYES/GYED-ről visszatérők integrációja a munkaerőpiacon a részmunkaidő, távmunka és osztott munkaidő alkalmazása révén” címmel. A vállalkozások 1 és 20 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak. A támogatandó tevékenységek között szerepel például a női munkavállalók, illetve GYES/GYED-ről visszatérő munkavállalók alkalmazása, munkakörülményeiket és a minőségi munkavégzést segítő eszközök beszerzése, információs technológia fejlesztése, beleértve a távmunka lehetőségének megteremtését, továbbá vállalati HR fejlesztés, beleértve a munkakörnek megfelelő képzést, betanítást, az atipikus foglalkoztatási formákon belül támogatható távmunka és részmunka bevezetését. Tanácsadás igénybevétele is támogatható, különös tekintettel az esélyegyenlőségi terv elkészítésére és érzékenyítő tréning lefolytatására vonatkozó tanácsadás. A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány és a Bewise Kft. által létrehozott „Proaktív GYES-Menedzsment Program” szolgáltatáscsomag csaknem teljes egészében lefedi a pályázatban támogatható tevékenységeket. Keressen bennünket és kérje referenciáinkat.

Ha igényt tart a GOP-2012-3.5.1/B és KMOP-2012-1.4.4/B kódszámú pályázatokkal kapcsolatos konzultációra, jelezze az info@jol-let.com e-mailcímen, vagy a 3190331-es telefonszámon, illetve a 20 4832536-os mobilszámon.

További információk a pályázati lehetőségekről:

http://www.nfu.hu/tarsadalmi_egyeztetesen_az_eselyegyenlosegi_celcsoportok_a_gazdasagban_noi_munkavallalok_es_gyes_gyed_rol_visszaterok_integracioja_a_munkaeropiacon_cimu_felhivas

További információ a Proaktív GYES-Menedzsment Programról:

http://jol-let.com/gyes-menedzsment/