Apád látható – facebook kampány Apák napján

apádlátható2 Legyen a facebook profilképed egy közös kép az Apáddal egy napig

 június 15-én, vasárnap, Apák Napján.

A Jól-Lét Alapítvány idén nyolcadik alkalommal ünnepli az Apák napját. Ezúttal a Facebook népét szólítjuk meg. A profilképekkel rengeteg apa szülőként végzett munkája, szeretete kap elismerést.

Az Alapítvány nyolcadik éve családi programokkal, fotókiállítással, gyermekrajz, és óvodák részére kiírt pályázattal, kampányokkal népszerűsíti az egyenrangú szülő szerepvállalásán alapuló családmodellt, és ösztönzi a férfiakat az apaság, a szülői szerepek teljesebb megélésére, az otthoni szerepekbe való bevonódásra. A nők és férfiak közötti egyenlő szereposztás a munka világában a családi szerepek egyenlőségével segíthető elő. Idén a NÓRA-HÁLÓZAT – kisgyermekes nőket segítő országos munkaerő-piaci tanácsadó hálózat vidéki helyszínei is bekapcsolódnak az apáknapi akciónkba. Norvégiai utunk során civil szervezetekkel találkozunk, tapasztalatot cserélünk és inspirálódunk – innovatív megközelítéseket az Apa is csak egy van facebook oldalon fogjuk közzétenni. https://www.facebook.com/pages/Apa-is-csak-egy-van/149927858411247

Egy új, a kor, a demokrácia követelményeinek megfelelő nemek közötti egyensúly ma már társadalmi szükségszerűség.

Ismerjük el egymás fontosságát és segítsük egymást a lehetőségek és a célok elérésében. Ahogy a női részvétel sem csak nőügy – az apák részvétele a családban is mindenkit érintő kérdés. Adjunk rá közösen választ.

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!