Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Tiszta lappal – jól-lét válás után

kiscsoportos szeminárium újrakezdőknek (4+1)*7 órában

Mottó: “Táncolni kell, Uram. A zene majd csak megjön valahonnan.” (Zorba, a görög)

A válás, amelyről úgy gondoltuk korábban, csak másokkal történhet meg, felnőtt életünk egyik legfájdalmasabb tapasztalata. Még azok is, akik biztosak abban, hogy a válás volt a helyes megoldás, gyakran érzik úgy, kudarcot vallottak, felesleges áldozatokat hoztak, maguk is áldozatok – a sorsé, vagy a másiké. Ráeszmélünk, hogy mindaz, amiben hittünk, amit reméltünk, másképp van, másképp lesz ezentúl.  Magunkra maradtunk, magunknak kell megküzdenünk a hétköznapok kihívásaival, magunknak kell tartalmassá tennünk szabadidőnket, az ünnepeket. Egyedül kell felelősséget vállalnunk döntéseinkért, legyen szó gyerekekről, munkáról, pénzügyekről, otthonunkról, ahogy az is előfordulhat, hogy éppenséggel kicsúszott a kezünkből életünk egyik vagy másik területének irányítása. Mélyponton az önbecsülésünk, nem találjuk a hangot korábbi párunkkal, nem tudjuk, mit mondjunk gyermekünknek a másikról, önmagunkról, a történtekről, a jövőről. Nemigen bízunk benne, hogy valaha is jóra fordulnak a dolgok.

Kedves Érdeklődő!

A válás feldolgozásában, az újrakezdésben nyújtunk segítséget szakavatott trénerünk által bizalmi légkörben vezetett 5 alkalmas csoportfoglalkozás-sorozat, melynek révén

  • rálátást nyerhetsz a múlttal kapcsolatos érzelmeidre, a veszteséghez való viszonyulásodra, válásod tanulságaira, saját valós párkapcsolati szükségleteidre.
  • képessé válsz érzéseid, megingásaid, önmagad elfogadására, megerősödsz önértékelésedben.
  • újraértékeled kötődéseidet, könnyebbé válik számodra a valóban támogató kapcsolatok kialakítása és működtetése.
  • eljutsz új, pozitív célok megfogalmazásáig, nagyobb bizalommal tekintesz majd a jövő felé, melynek lapjait immáron megerősödve magad írod újra.

 Az első 6-8 fős csoport 2014. november 8-án indul, és szombatonként 10,00 – 17,00 óráig találkozik négy, illetve igény szerint további egy alkalommal.

Részvételi díj: 5.000 Ft/nap, melyből 2 alkalom előre fizetendő.

További információt a jelentkezési lap – on  talál.

E-mail: info(kukac)jol-let.com