Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Sozialmarie Közönségdíj jelölt a NÓRA-HÁLÓZAT

A NÓRA-HÁLÓZAT egy innovatív megközelítésű szakmai együttműködési modell. Az ország 10 nagyvárosában működő NÓRA-PONTOK olyan munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szakmai  civil szerveztek, amelyek vállalták, hogy egységes sztenderdek alapján gender tudatos megközelítéssel segítik a kisgyermekes nők munkaerő-piaci visszatérését pályaorientációs és coaching szemléletű tanácsadói modell bevezetésével.

A hálózati együttműködés során a szervezetek kölcsönös tudásmegosztást, és fejlesztést valósítanak meg, és speciális helyzetben lévő kisgyermekes nők igényeire is specializált szolgáltatásokat fejlesztenek ki további szervezetek bevonásával. A NÓRA-TÁMASZPONT program keretében a Motiváció Alapítvány és a JÓL-LÉT Alapítvány együttműködésében a fogyatékos gyermeket nevelő nők munkavállalását segítő modell kidolgozása valósul meg. A NÓRA-HÁLÓZAT munkatársai is részt vesznek a Magyar Vállalkozónők Egyesülete által meghirdetett vállalkozási mentorképzésen, hogy a vállalkozások tervezésekor és fejlesztésekor is támogassák a nőket a NÓRA-PONTOK a régiójukban.

A projekt finanszírozástól független és folyamatosan működő, kisgyermekes nők munkaerő-piaci visszatérését segítő hálózatra itt lehet szavazni:
Szavazok a NÓRA-HÁLÓZATRA

A NÓRA-HÁLÓZAT jelölésről további információ:  http://sozialmarie.org/projektek/nora-halozat.4569.html