Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Korábbi projektek

A JÓL-LÉT Műhely a kisgyermekes nők (és egy férfi) sikeres munkavállalásáért projektünk keretében 13-an szereztek új szakképzettséget, és 9 fő sikeresen elhelyezkedett. A szülők az alábbi munkakörökben startoltak sikeres pályaújrakezdőként:

Ügyeletes gondozó
Bérszámfejtési ügyintéző
Munkaerő-piaci tanácsadó
Szakgondozónő
Diszpécser
Pénzügyi ügyfélelemző
Ügyfélszolgálati munkatárs
Segítő munkaerő
Ügyfélszolgálati ügyintéző

A JÓL-LÉT Műhely teljesítette, amit vállalt. Ennél azonban sokkal többet tettünk. Segítettünk néhány embernek a sorsfordításban, az újratervezésben. Nem csak egy TÁMOP projekt volt, létrejött egy közösség olyan nőkből, és egy férfiből, akik útkeresőkből családfenntartókká váltak. Nem csak a projekt idejére. Családok élete változott meg, a műhely mindegyik résztvevő közvetlen környezetében generált változásokat, programozott át bevésődött mechanizmusokat, tanított meg máshogy gondolkodni egy-egy HR-vezetőt, közvetlen munkatársakat. Akiknek a program keretében sikerült elérniük céljaikat, azok autonóm, független nőkké váltak, akikre büszkén tekinthet környezetük, és főleg, akik büszkén tekinthetnek önmagukra, hogy képesek voltak megváltoztatni életüket. Gratulálunk nekik!

A program az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 1.4.1 pályázata keretében nyert támogatást az Európai Szociális Alaptól.

This post is also available in: English