Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Álláskeresési és munkaerőpiaci tanácsadás

Amiben segíteni tudunk Önnek:

  • Meghatározni saját munkaerő-piaci értékét,
  • Döntést hozni abban, hogy milyen irányban, mely iparágban érdemes továbblépnie,
  • Cégtípust, céget tudunk ajánlani a javasolt területen,
  • Közösen életpályatervet készítünk az Ön számára,
  • Segítünk önéletrajza összeállításában,
  • Felkészítjük az állásinterjúra,
  • Továbbképzéssel kapcsolatos iránymutatást adunk
  • Amennyiben van tarsolyunkban az Ön számára megfelelő nyitott pozíció, ingyenesen közvetítjük Önt a munkáltató felé.

Kedves Tanácsadásra Jelentkezők!

A közelmúltban rengetegen jelentkeztek egyéni tanácsadásra. Ezt a tevékenységet önkéntes HR-es kollégák végzik, akik messziről utaznak irodánkba. Nyomatékosan kérjük a jelentkezőket, hogy tájékoztassák munkatársainkat esetleges akadályoztatásuk esetén, hogy  önkénteseink ne fáradjanak hiába.  Időpont-módosításra természetesen bármikor van lehetőség. Így a tanácsadás továbbra is ingyenes, mindamellett akinek módjában áll, adománnyal segítheti munkánkat, illetve azt is örömmel vesszük, ha az 1%-os felajánlásnál gondol a JÓL-LÉT Alapítványra. 

Újdonság! Nagy tapasztalattal rendelkező vállalati HR-es önkéntesünk előzetes időpontegyeztetés után Skype-tanácsadást tart álláskeresés, visszatérés, munkaügyi információk témában. Végre az irodánktól távolabb élők is tudnak ingyenesen konzultálni tanácsdóinkkkal!

Személyes álláskeresési tanácsadásra kérjük a info@jol-let.com, jol-let@jol-let.com email-címeken jelentkezzetek!

Kérjük azokat a kisgyerekes szülőket, akik már sikeresen elhelyezkedtek a segítségünkkel, hogy sikertörténetüket osszák meg velünk, akár fotó kíséretében is. Ezeket a sikertörténeteket, melyeket az info@jol-let.com címre várunk, szívesen megjelentetnénk honlapunkon.

—–

A tanácsadáson a későbbiekben csak azokat áll módunkban fogadni, akik előzetesen online jelentkeztek a jelenleg fejlesztés alatt álló munkavállalói adatbázisunkba, hiszen a tanácsadás nyomonkövetése, az álláskeresés segítése szempontjából lényeges adatok megadása nélkül a tanácsadó nem tud felkészülni a személyes találkozóra. Akinek nincs megfelelő informatikai tudása az online jelentkezéshez, az időpont kérésekor ezt jelezze munkatársunknak, mert nem szeretnénk senkit kizárni a személyes segítségnyújtásból. 

 Skype-tanácsadásra a bejelentkezés folyamata:

1. Bejelentkezés a munkavállalói adatbázisunkba (jelenleg fejlesztés alatt, kérjük a 3. pontban megadott email-címre írjatok!)

2. Női Klikk Online Állástaláló Tréning elvégzése a www.noiklikk.hu oldalon. Ez az e-learning tananyag sok előzetes információt tartalmaz, nem csak visszatérőknek hasznos, de a személyes és a karrierútjukban elakadt anyáknak/apáknak és régóta munkanélkülieknek is megmutathatja a következő lépést. (jelenleg fejlesztés alatt, kérjük a 3. pontban megadott email-címre írjatok!)

3. Időpont kérése e-mailen: info@jol-let.com, jol-let@jol-let.com