Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Munkaközvetítés

Hogyan segítünk Önnek a megfelelő munkatárs megtalálásában?

Munkaközvetítőként célunk magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, azaz az Ön igényeinek leginkább megfelelő jelöltek kiválasztása. Esélyegyenlőségi tanácsadást, eligazodást a munkáltatók által igénybe vehető bér- és járuléktámogatások útvesztőjében, távmunkakörök kialakításának tervezését, felkészített és referencialevéllel ellátott munkatársakat kínálunk Önöknek családbarát munkakörökre.

Milyen a családbarát munkakör?

 A fejlett világ számos munkáltatója felismerte, hogy a családbarát humánpolitikai megoldások kialakítása, a rugalmas/alternatív (rész- vagy osztott munkaidős foglalkoztatás), illetve az akár otthonról is ellátható (távmunka), az egyes családsegítő szolgáltatások fenntartása nagyban elősegíti a minőségi munkaerő megtartását, hatékonyságának növelését. Arra törekszünk, hogy e rugalmas/alternatív foglalkoztatási formák a gyakorlatban ne növeljék a munkavállalók kiszolgáltatottságát, hiszen ezek belátható gazdasági előnyökkel is járnak a munkáltatók számára: a távmunka pl. irodai rezsi megtakarítást, a részmunkaidős alkalmazás jobb munkaidő-kihasználtságot, az osztott munkaidős foglalkoztatás könnyebb helyettesítést eredményez.

 Folyamatosan bővülő adatbázisunkban

a legkülönfélébb háttérrel rendelkező, GYES-ről, GYED-ről visszatérő anyák és apák (!) szerepelnek, akik határozott elképzelésekkel rendelkeznek a lakóhelytől való távolságot, az általuk vállalható munkakört tekintve. Jelöltjeinket igény szerint előszűrjük, csoportos és egyéni módszertannal interjúztatjuk. Szakemberünk íráselemzésen alapuló kiválasztási profilt készít, ezzel is segítve a kiválazstási döntést. A kiválasztott munkatárs munkában töltött első hónapjait figyelemmel kísérjük, s az esetlegesen felmerülő problémák kiküszöböléséhez segítséget nyújtunk.

 Tudja, hogy költséget takaríthat meg?

Amennyiben GYES-ről GYED-ről visszatérő szülőt alkalmaz, célzott szociális hozzájárulási adókedvezményben részesül. Részletes információkat szakértőnktől itt olvashat.

A Jól-Lét Alapítvány munkaközvetítési szolgáltatása egyszeri regisztrációs díj ellenében vehető igénybe, amely 2016. január 1-től kis- és középvállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek 25.000 Ft, nagyvállalatoknak 50.000 Ft, a szerződéskötéstől számított egy éven keresztül küldheti pozícióit, melyeket megjelentetünk honlapunkon, kiküldünk adatbázisunkba és  közösségi felületeinkre.

A megrendeléshez szükséges dokumentumok – letölthető:

Munkaközvetítés regisztacios szerzodesminta2015

Pozícióleírás2015

Előszűrési és kiválasztási szolgáltatásainkról érdeklődjön tanácsadóinknál: info@jol-let.com, jollet@jol-let.com

Köszönjük, hogy családbarát munkáltatóként hozzájárul a társadalmi fenntarthatósághoz!

Munkáltatók, ahol álláskeresőink elhelyezkedtek:

Provita Zrt.

Fundamenta – Lakáskassza Zrt.

Opten Kft.

Prohuman Kft.

DM-Drogeriemarkt Kft.

Telenor Magyarország Zrt.

Telesales Kft.

SANE Produkciós Bt.

Szülőfórum Egyesület