Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Munkát kereső és váltó szülőknek újfajta tanácsadásaink – már Skype-on is!

Amiben segíteni tudunk Önnek:

  • Meghatározni saját munkaerő-piaci értékét,
  • Döntést hozni abban, hogy milyen irányban, mely iparágban érdemes továbblépnie,
  • Cégtípust, céget tudunk ajánlani a javasolt területen,
  • Közösen életpályatervet készítünk az Ön számára,
  • Segítünk önéletrajza összeállításában,
  • Felkészítjük az állásinterjúra,
  • Továbbképzéssel kapcsolatos iránymutatást adunk
  • Amennyiben van tarsolyunkban az Ön számára megfelelő nyitott pozíció, ingyenesen közvetítjük Önt a munkáltató felé.

Kedves Tanácsadásra Jelentkezők!

A közelmúltban rengetegen jelentkeztek egyéni tanácsadásra. Ezt a tevékenységet önkéntes HR-es kollégák végzik, akik messziről utaznak irodánkba. Nyomatékosan kérjük a jelentkezőket, hogy tájékoztassák munkatársainkat esetleges akadályoztatásuk esetén, hogy  önkénteseink ne fáradjanak hiába.  Időpont-módosításra természetesen bármikor van lehetőség. Így a tanácsadás továbbra is díjmentes, mindamellett akinek módjában áll, adománnyal segítheti munkánkat, illetve azt is örömmel vesszük, ha az 1%-os felajánlásnál gondol a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítványra.

A tanácsadáson a továbbiakban csak azokat áll módunkban fogadni, akik előzetesen online jelentkeztek munkavállalói adatbázisunkba, hiszen a tanácsadás nyomonkövetése, az álláskeresés segítése szempontjából lényeges adatok megadása nélkül a tanácsadó nem tud felkészülni a személyes találkozóra. Akinek nincs megfelelő informatikai tudása az online jelentkezéshez, az időpont kérésekor ezt jelezze munkatársunknak, mert nem szeretnénk senkit kizárni a személyes segítségnyújtásból. Személyes álláskeresési tanácsadás jelenleg szerdánként Móninál 9, 10 és 11 órától lehet bejelentkezni a Jól-Lét Alapítvány telefonszámán: 3190331. Az irodánktól távolabb lakóknak továbbra is van lehetősége e-mailen feltenni kérdéseiket. Új lehetőség! A közelmúltban megnyílt zuglói Cserf-S Családi Erőforrásközpontban is van lehetőség személyes egyéni tanácsadáson résztvenni. Bejelentkezés: 06 1 384 5541/5

Még egy újdonság! Nagy tapasztalattal rendelkező vállalati HR-es önkéntesünk előzetes időpontegyeztetés után Skype-tanácsadást tart álláskeresés, visszatérés, munkaügyi információk témában. Végre az irodánktól távolabb élők is tudnak ingyenesen konzultálni tanácsdóinkkkal! Skype-tanácsadásra a bejelentkezés folyamata:

1. Bejelentkezés a munkavállalói adatbázisunkba

2. Női Klikk Online Állástaláló Tréning elvégzése a www.noiklikk.hu oldalon. Ez az e-learning tananyag sok előzetes információt tartalmaz, nem csak visszatérőknek hasznos, de a személyes és a karrierútjukban elakadt anyáknak/apáknak és régóta munkanélkülieknek is megmutathatja a következő lépést.

3. Időpont kérése telefonon: 3190331, e-mailen: info@jol-let.com

Kérjük azokat a kisgyerekes szülőket, akik már sikeresen elhelyezkedtek a segítségünkkel, hogy sikertörténetüket osszák meg velünk, akár fotó kíséretében is. Ezeket a sikertörténeteket, melyeket az info@jol-let.com címre várunk, szívesen megjelentetnénk honlapunkon.

A Jól-Lét Alapítvány Facebook oldalán naponta frissítjük az álláshirdetéseket és a Nektek szóló hirdetéseket.