Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Dolgozz otthonról nap 2014-ben is!

Idén, 2014-ben ismét megszervezik a rugalmas munkavégzést támogató akciót, ezúttal május 10-én, szombati munkanapon. A Telenor és a Microsoft szakmai partnerei között idén a Magyar Távmunka Szövetség is jelen van, melynek a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány is tagja, sőt a Dolgozz Otthonról Nap kezdeményezéshez is csatlakoztunk.

Cégek csatlakozását várják a Dolgozz Otthonról Nap kezdeményezéshez. A csatlakozás célja, hogy szemléltesse a kezdeményezés széleskörű támogatottságát:

“Az első 100 csatlakozó cég garantált nyereménye egy egyhónapos ingyenes Office 365 programcsomag hozzáférés (ezt a regisztráció során kell jelezni, ha a cég élni szeretne a lehetőséggel). A május 10-ig regisztrált cégek között pedig 3 között értékes nyereményt sorsolunk ki, amely a szerencsés vállalkozásnak szakmai segítséget nyújt ahhoz, hogy az alkalmankénti, irodán kívüli munkavégzést sikeresen tehesse vállalati kultúrája részévé. A nyereményt a maximum 300 főt foglalkoztató cégek között sorsoljuk ki (lásd: nyeremény szabályzat).

A sikeresen regisztrált cégek nevét egy szövegfelhőben jelenítjük meg, így a weboldal látogatói is láthatják, hogy mely cégek szemléletébe tartozik bele az otthoni munkavégzés szellemisége. A Dolgozz Otthonról Napot évente szeretnénk megismételni, ezért a regisztrációnál megadott e-mail elérhetőségre évente maximum 2–4 alkalommal tájékoztató anyagot küldünk a Dolgozz Otthonról Nap eredményeivel, folytatásával kapcsolatban.”

Csatlakozás a kezdeményezéshez: http://www.dolgozzotthonrolnap.hu/#regisztracio