2012 UTÁNKÖVETÉS

stockvault-random-numbers136890

Kedves Honlaplátogató!

Egy kis “munkára” invitálunk, mennyiben 2012-ben valamilyen formában (személyesen, e-mailen, telefonon, online, Női klikk képzésen) részt vettél a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány programjain.

Kérünk, hogy töltsd ki KÉRDŐÍVÜNKET február 25-ig.

Együttműködéseddel hozzájárulsz tevékenységünk fejlesztéséhez és eddigi tevékenységünk utánkövetéséhez, mely segít munkánk eredményességének növelésében. Fontos számunkra, hogy jobban megismerjük az igényeiteket, elvárásaitokat, így még hatékonyabb segítséget tudunk nyújtani nektek. A munkánkat szabályozó törvények (felnőttképzésre, munkaközvetítésre, egyéb kiegészítő szolgáltatásra vonatkozóak) miatt és a saját munkatársaink fejlesztése miatt is fontos, hogy minél több véleményt, ötletet, értékelést olvashassunk.

Az adatszolgáltatás önkéntes, statisztikai és szakmai fejlesztési célokat szolgál, a megadott információkat anonim módon kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk ki.

Visszajelzésedet köszönjük:
a JÓL-LÉT Alapítvány csapata

Küldetésünk

A Jól-Lét Alapítvány küldetése, hogy hozzájáruljon a nők és férfiak egyenlőségén alapuló jólléti társadalomhoz, melynek alapvető feltétele a nők kiteljesedése, gazdasági és döntéshozatalban történő szerepvállalása.

Segítenéd a munkánkat?

Támogass minket!