Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

NŐI KLIKK online álláskeresési tananyag

Miért éppen Női Klikk?

Információs társadalmunkban elengedhetetlen, hogy mindenki használhassa és használja azokat a csatornákat, amelyek lehetővé teszik a tudáshoz való hozzáférést. A társadalom demokratizálódásának, az esélyegyenlőség megvalósulásának alapvető feltétele ez. Nem kérdés, hogy ma az internet tölti be a legfontosabb csatorna szerepét – a tudás megszerzése „klikkeléssel” történik. Vannak olyan csoportok – köztük a nőké -, akik még mindig nem férhetnek egyenlő módon hozzá az információs társadalom minden vívmányához.

Igen, ők egy csapat.

Az álláskeresési ismeretanyagot elsősorban a gyermekvállalás után a munka világába visszatérni kívánó anyák, kisgyermekes szülők számára állítottuk össze. Ők azok, akiknek az álláskeresésben, a munkavégzésben sajátos kihívásokkal kell szembenézniük, kettős vagy többes szerepben teljesíteniük, gyakran munkaadói előítéleteket leküzdeniük.

Megérdemlik, hogy saját, személyre szabott útravalót kapjanak az álláskeresés – néha kanyargós – útján.

On-line álláskeresési anyagunkat a UPC Magyarország Kft. támogatásával hoztuk létre, amely  mindenki számára térítésmentesen hozzáférhető  a noiklikk.hu weboldalon.