Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Díjmentes kognitív viselkedésterápiás konzultáns képzés

stockvault-chair-with-a-view122152A Moravcsik Alapítvány Kuratóriuma tisztelettel meghívja Önt a TÁMOP-1.4.1-11/2 kódszámú, “Közösségi feledatokhoz kapcsolódó munkaerő-piaci programok támogatása” program keretében megvalósuló “Kognitív viselkedésterápiás konzultáns képzés és foglalkoztatás” című projektet bemutató fórumunkra.

Időpont: 2013. szeptember 23. (hétfő) 14.00 – 15.30 óra
Helszín: SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika, Budapest, VIII. ker. Balassa utca 6.

A program keretében a Moravcsik Alapítvány a pályázat célcsoportjaként meghatározott, diplomás munkanélküliekből hiányterületet betöltő, “Kognitív viselkedésterapeuta konzultáns” végzettségű szakembereket képez. A résztvevők 6 hónapos elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek, majd biztosítjuk elhelyezkedésüket a munkaerő piacon (6 hónapig a bér és járulék költség 100%-os támogatása a projekt részéről, majd 6 hónap tovább foglalkoztatás változatlan feltételekkel a munkaadó finanszírozásával). A képzésről kikerülő friss ismereteket és kompetenciákat szerző munkaerő feladata a működési területén a mentális problémákkal, viselkedészavarokkal küzdő emberek munkavállalási képességének, tanulási készségéknek fejlesztése, életminőségük javítása.

Várjuk szeretettel azokat az érdeklődőket, akik részt kívánnak venni a képzésben, ill. azokat a munkaadókat, akik szívesen alkalmaznának a képzést sikeresen befejező kognitív viselkedésterápiás konzultánsokat.

Kérjük, hogy a fórumon való részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével jelezze. JELENTKEZÉSI LAP
A jelentkezési lapot a moravcsikalapitvany@gmail.com címre kérjük elküldeni.