Pages Navigation Menu

JÓL-LÉT Alapítvány

Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért, kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért

Categories Navigation Menu

Információk az ingyenes személyes tanácsadásról

Kedves Tanácsadásra Jelentkezők!

Néhány fontos információt szeretnénk megosztani Önökkel az egyéni álláskeresési tanácsadással kapcsolatban. A közelmúltban rengetegen jelentkeztek egyéni tanácsadásra. Ezt a tevékenységet önkéntes HR-es kollégák végzik, akik messziről utaznak irodánkba. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a jelentkezők egy része nem jelenik meg az előzetesen egyeztetett időpontban, és nem tájékoztat bennünket. Ezért kérnénk a jelentkezőket, hogy amennyiben mégsem tud megjelenni a tanácsadáson, kérjük jelezze felénk. Időpont-módosításra természetesen bármikor van lehetőség. Így a tanácsadás rászorultsági alapon  továbbra is ingyenes, mindamellett akinek módjában áll, adománnyal segítheti munkánkat, illetve azt is örömmel vesszük, ha az 1%-os felajánlásnál gondol a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítványra.

A tanácsadáson a továbbiakban csak azokat áll módunkban fogadni, akik előzetesen online jelentkeztek munkavállalói adatbázisunkba, hiszen a tanácsadás nyomonkövetése, az álláskeresés segítése szempontjól lényeges adatok megadása nélkül a tanácsadó nem tud felkészülni a személyes találkozóra. Akinek nincs megfelelő informatikai tudása az online jelentkezéshez, az időpont-kéréskor ezt jelezze munkatársunknak, mert nem szeretnénk senkit kizárni a személyes segítségnyújtásból. Álláskeresési tanácsadás személyesen szerdánként Líviánál 9, 10, 11, 12 órától, péntekenként Móninál 9, 10, 11 órától.

Kérjük azokat a kisgyerekes szülőket, akik már sikeresen elhelyezkedtek, hogy sikertörténetüket osszák meg velünk, akár fotó kíséretében is, ezeket a sikertörténeteket, melyeket az info@jol-let.com címre várunk, szívesen megjelentetnénk honlapunkon.